La precampanya també arriba a Vinaròs

A l’igual que a la veïna ciutat de Benicarló, els actes polítics vinarossencs ja es llegeixen en clau de precampanya electoral, sobretot entre aquells relacionats als quatre partits amb representació municipal i les situacions que poden sorgir entre dos grans forces igualades i un partit de frontissa.

“Rèdit electoral” és l’expressió que ja ha aparegut aquesta setmana al voltant de la polèmica del Mercat. Per centrar la discussió, tot brolla de la taxa que els comerciants de les parades hauran d’abonar, ara que s’ha remodelat l’espai. L’equip de govern proposa un preu mensual més elevat que la posició defensada pel Bloc, i ací és on l’equilibri de jocs de majories i minories es posa en marxa, tal i com ha fet a Vinaròs durant els darrers tres anys. Els valencianistes ja apunten que podrien comptar amb el suport del PP, la qual cosa suposa que obtindrien una victòria sobre l’actual bipartit. Doble victòria: mèrit del PP i el Bloc com defensor dels comerciants i cop a la decisió dels que ostenten el govern. Una altra cosa és quina és la millor decisió, en termes de viabilitat i rendibilitat, sobre el tema.

Més enllà però, de la típica lluita política, aquesta polèmica dóna un pas més, i ja ens deixa entreveure que moltes decisions, parlaments, i sobretot, votacions, ja es fan amb l’ullet posat a la galeria electoral. Estem en precampanya, doncs.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: