El PP es mostra convençut de guanyar a Vinaròs

Els populars de Vinaròs tenen clar que no volen que se’ls escape de nou l’alcalde de la ciutat. Així ho expressaven diversos càrrecs en una reunió celebrada divendres passat, a la qual hi va assistir el secretari general del PPCV, Antonio Clemente, i el coordinador comarcal i batlle de Peníscola, Andrés Martínez.

Com exposa l’article del periòdic Mediterràneo, una de les raons esgrimides va ser el “desgovern”. D’altra,que “no té bona sintonia amb la Generalitat i ha marcat un perfil distant (…) s’haja vist relegat per a treballar i participar en projectes indispensables i necessaris per al desenvolupament”. Caldria, però, acotar el terme de “sintonia” per no deixar entreveure que equival a no posar cap problema a València. Seria, en eixe cas, un raonament a dues bandes, ates que també es podria demanar “sintonia” dels governs populars amb altres administracions de color diferent.

De totes maneres, la plaça de Vinaròs serà una de les més cobejades i disputades, tenint en compte l’empat tècnic imperant entre el PP i el bipartit. Les enquestes, a nivell estatal, mostren una baixada generalitzada dels socialistes, així que els populars tenen una bona ocasió per recuperar aquesta alcaldia. Tot depenent, és clar, d’altres nombrosos factors, com els casos que afecten al PP a nivell valencià o una possible pujada de terceres i quartes forces.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: