Xaro Miralles, possible candidata socialista a Benicarló?

“Més prop de l’u que del zero”. Així defineix Xaro Miralles les seues probabilitats d’encapçalar la llista del PSPV a Benicarló a l’any vinent. En tot cas, la resposta no se sabrà fins “el 10 i el 24 de gener”, quan es pronuncie l’assemblea. Aquesta és una de les preguntes que la regidora ha respost a 3×4.info.

En la mateixa entrevista, fa una completa valoració, des de la seua òptica, del que ha estat aquesta legislatura sota la majoria absoluta dels populars.

“Penso que els dos Plans Zapatero i el Pla Camps han salvat la legislatura al PP local, ja que han suposat gairebé 13 milions d’euros en inversions. Tota aquesta inversió hagués estat impossible amb els recursos de l’Ajuntament i en préstecs hubieramos necessitat diverses legislatures. La gestió del partit Popular ha estat pràcticament nul·la. Ja no parlo de les carreteres, que sembla que ara tot se centri en les carreteres a última hora. Gestió municipal amb recursos propis, res. La prova d’això és que en aquests moments estem caducant alguns PAIs. L’urbanisme a la carta i que va quedar en evidència en el Concert Previ que es va presentar a Conselleria amb clares modificacions sobre el primer Concert exposat al públic i redactat en consulta amb el ciutadà. En cultura estem molt pitjor que fa quatre anys, Benicarló culturalment parlant era una ciutat de referència en la comarca i en aquests moments altres ciutats d’al voltant ens han superat. En Educació, per no tenir no tenim ni regidor d’Educació, l’escola infantil municipal de 0-3 anys ha quedat en no-res, no tenim pressupost per a ajudes a llibres com en altres ajuntaments, ni altre tipus d’ajudes. Quant a la construcció del nou col·legi Angel Esteban, de moment el sector s’està urbanitzant, però les obres no han començat i CIEGSA, l’empresa pública responsable del tema no ha adjudicat cap obra en el 2010, veurem si comencen al gener com han anunciat. No hi ha hagut cap inversió productiva que generi perspectives de riquesa i llocs de treball, han faltat idees. No tenim sòl industrial des de fa anys.”

L’entrevista sencera a:

http://www.3×4.info/el-maestrat/15751-xaro-miralles-si-me-pierdo-que-me-busquen-en-paris

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: