Els electors al Facebook

Com ja dèiem en un altre post, aquestes seran les eleccions 2.0, en les que les xarxes socials i els mitjans electrònics jugaran amb una força semblant o superior als mitjans de comunicació clàssics. Fins ara hem vist com els partits polítics treient rendiment amb aplicacions com Facebook, Youtube o Twitter per arribar als seus votants.

Però les eleccions 2.0 van més enllà i posen en conjunt a diversos agents que fins aquest moment estaven més separats: els electors. En el dia a dia, parlar de política sempre ha estat un tema una mica tabú. A Internet no ocòrre el mateix, en part gràcies a la possibilitat de l’anonimat. El fons és bo i recupera la democràcia: persones normals i corrents posant sobre la taula els vertaders problemes que els afecten, lluny de la retòrica de la classe política.

Tot això prové d’un nou grup que s’ha obert al Facebook, impulsat per un benicarlando. El grup té per nom “Paredes para el diálogo”. En una setmana de vida, té apuntades a 29 persones de diverses ciutats de la comarca, que llegeixen i opinen de temes com els ferrocarrils o la vaga de controladors. Temes locals i temes globalsa només un clic.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: