El diari econòmic Valencia Plaza aborda la situació de Benicarló

El diari digital econòmic Valencia Plaza ha dedicat un capítol dels seus especials sobre les eleccions municipals del 2011 a la ciutat de Benicarló. En aquest informe, Valencia Plaza dóna un grapat de dades sociopolítiques, una descripció del municipi en clau econòmica i una mini-entrevista a l’alcalde, Marcelino Domingo.

Un article amable, possiblement fet des de la capital del Túria. El desconeixement de la política local-comarcal implica una redacció senzilla i allunyada de les polèmiques inherents a les decisions consistorials. Per aquesta raó i per l’especialització del mitjà, l’article fa un recorregut pels grans sectors benicarlandos i se centra en el baix deute municipal.

Quant a l’enquesta a Marcelino Domingo, batlle benicarlando, també estan redactades en clau generalista. A la qüestió de quina és la màxima problemàtica al seu parer, el primer edil marca les comunicacions viàries de la població, tant les grans (N340, AP7) com les menudes (comarcals a Peníscola i Càlig). Uns temes que sens dubte es repetiran al llarg de la precampanya i la campanya electoral. Pel que fa a la resposta municipal a la crisi, Domingo marca tres ingredients “contenció de la despesa, baix deute i la no pujada de la pressió fiscal”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: