Noves Generacions s’estrena a Albocàsser i a Benassal

La branca juvenil del Partit Popular segueix en marxa en aquesta precampanya electoral. Després d’actes a indrets com Canet lo Roig, Benicarló o Vinaròs, l’activitat de Noves Generacions arriba ara a l’Alt Maestrat. I ho fa per duplicat, ja que esta setmana s’ha presentat dues noves seccions locals, corresponents a Albocàsser i a Benassal.

Cristina Querol i Juanma Edo són els presidents, respectivament de les noves NNGG bocassina i benassalera. Als dos actes de presentació es va comptar amb la presència de membres locals del Partit Popular, així com càrrecs provincials, encapçalats per Javier Moliner, adjunt a la presidència del PP.

Les vessants juvenils dels partits han agafat protagonisme en aquesta arrancada pre-electoral. Com una forma d’apropar-se als nous votants, aquestes seccions (Noves Generacions, Joventuts Socialistes, Bloc Jove, Joves d’Esquerra Unida o Jerpv, per dir-ne les més conegudes) funcionen com a vivers de futurs polítics, a la vegada que dinamitzen la propaganda electoral mitjançant les noves tecnologies, com les xarxes socials. Per contra, si agafem la referència d’eleccions anteriors, s’aprecia com els membres més “polítics” de les agrupacions juvenils s’acaben integrant al primer equip, mentre que l’activitat de la secció jove passa a hivernar fins la convocatòria dels següents comicis.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: