Castell i Fontanet, caps de llista del Bloc a Peníscola i Vinaròs?

En l’anterior post, hem comentat les previsions que té el Bloc Nacionalista Valencià en diverses poblacions del Baix Maestrat. En l’article del periodista del Mediterráneo Javier Abad, s’informa dels candidats als comicis dels tres municipis on els valencianistes gaudeixen de representació al consistori. Per contra, no s’informa d’aquelles agrupacions situades en municipis on en Bloc no va aconseguir entrar a l’ajuntament fa quatre anys, com ara Alcalà de Xivert o La Jana. Si deixem de banda el cas de Benicarló, on ja vam publicar en el seu moment la candidatura de Ricardo Mascarell, ens queda, com apuntàvem en el darrer post, els casos de Peníscola i de Vinaròs.

Comencem per la Ciutat en el Mar, on l’article d’Abad nomena a Vicent Castell com a número u de la llista del Bloc a Peníscola. Castell va ser el segon fa quatre anys, on els valencianistes van obtindre una regidora, n’Isabel Guzmán. Un any després, al gener del 2008, Guzmán anunciava la seua baixa per motius personals i professionals, sent substituida per Castell, qui ha dut la veu del Bloc a la ciutat.

En el cas de Vinaròs, el periodista del rotatiu castellonenc no esmenta específicament que Domènech Fontanet repetirà com a cap de cartell dels valencianistes. Però donat que no el col·loca ni el grup de les noves cares, i a manca de rumors ni d’anuncis, es pot considerar per feta la continuació de Fontanet al capdavant del Bloc de Vinaròs. Estarem a l’expectativa, però. Cal recordar que els valencianistes són el partit-frontissa entre equip de govern i principal grup de l’oposició, i tot i que al 2007 van contribuir a què el socialista Jordi Romeu assolirà l’alcaldia, en diverses ocasions han votat en contra de propostes del bipartit, l’última la setmana passada al voltant del cas Vandowska.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: