Les carreteres a Càlig i Peníscola remouen el PP de Benicarló

Tot i que la notícia es va publicar al Levante passat 13 de gener, des d’aquest bloc havíem decidit romandre a l’espera de què hi haguera una resposta política a l’anunci del primer edil benicarlando. Vist que ha transcorregut més d’una setmana i la polèmica no ha prosperat, repassem el que va informar el diari progressista valencià en eixe article.

La legislatura del popular Marcelino Domingo s’ha caracteritzat per la posició del batlle de deixar el càrrec en cas de què les administracions superiors no actuaren en alguns dels projectes ja emblemàtics de la ciutat, com el centre de salut o les carreteres amb Càlig i Peníscola. Per aquest motiu va sorprendre la seua candidatura a la reelecció, com vam assenyalar.

Ara, seguint aquestos pronunciaments, Domingo va apuntar a què renunciaria a ser cap de llista en cas de què no es licitaren els vials comarcals. La reacció va continuar al si dels populars benicarlandos, on diversos regidors, alguns històrics com Antonio Cuenca o Marcos Marzal, li van mostrar el seu suport i la seua renúncia en cas de fer-se efectiva la de l’actual alcalde cadufero.

L’article del Levante també mostrava una altra visió dins del PP Benicarló, com la de José Antonio Redorat, actual secretari de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, que no compartia les opinions de Domingo i no considerava que el tema de les carreteres fòra una raó de pes per prendre eixa decisió, a poc més de quatre mesos per a les eleccions, a la vegada que destacava la feina què ha fet el batlle per la ciutat en estos quatre anys: “Ha llevado a cabo una labor y una gestión muy positiva que debe continuar”

En cas de què finalment Marcelino Domingo no siga el cap de cartell, el diari Levante oferia dos noms com a alternativa: el mateix Redorat o la regidora Sarah Vallés.

Anuncis

One Response to Les carreteres a Càlig i Peníscola remouen el PP de Benicarló

  1. Retroenllaç: Els internautes benicarlandos preferixen Redorat i el Bloc questiona Domingo « Les municipals del 2011, al Maestrat i als Ports

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: