Javier Balada, de nou candidat pel PVI

Confirmat el primer candidat a alcaldable a Vinaròs. I és que encara que tot pareix indicar que repetiran els quatre caps de llista que ara hi compten amb representació a l’ajuntament, quasi tots han de passar per la ratificació d’assemblees i comités. Qui ja ha donat eixe pas és Javier Balada, com a representant del Partit de Vinaròs Independent. Tampoc és una sorpresa, però, ja que des de fa mesos es donava per feta la seua continuïtat. Ara bé, la resta de la llista no es farà pública fins el proper mes de març.

Amb aquesta, serà la quarta ocasió en què Balada encapçale el PVI, en les quatre eleccions municipals en les quals han participat els independents des de la seua fundació al gener de 1999. En eixos comicis, els independents van obtindre el 9,01% dels vots i dos regidors. Quatre anys d’oposició li serveixen per crèixer. Al 2003, 13,62% i tres regidors. PVI, PSPV i la coalició Bloc-EV pacten equip de govern, amb Balada com a batlle i el socialista Jordi Romeu com a tinent d’alcalde i regidor d’urbanisme. A les passades eleccions, el PVI creix de nou, fins el 14,82%, tot i que es manté el nombre de regidors. En aquest cas, Balada i Romeu s’intercanvien els càrrecs. Vegem, doncs, com els independents de Vinaròs duen tres eleccions en ascens. Caldra estar atents a si superen la barrera del 15% o pel contrari, acusen el desgast governamental.

En les declaracions del candidat aparegudes al diari Mediterráneo i a la Cadena COPE, cal destacar la seua obertura a pactes i que la finalitat del PVI passa per ocupar responsabilitats de govern i concloure projectes com el polígon de les Soterranyes o el futur Auditori, si seguim la informació de l’emissora radiofònica. Precisament, a la web de la COPE es poden escoltar les declaracions de Javier Balada al respecte.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: