Víctor Gargallo, alcalde de la Pobla de Benifassà pel PSD, serà el candidat del PP al mes de maig

En la passada reunió que el president dels populars de les comarques castellonenques, Carlos Fabra, va tindre amb els integrants del seu partit a la comarca dels Ports, es va nomenar com a candidat per a la Pobla de Benifassà a Víctor Gargallo. La cosa no aniria més enllà sinó fòra que a dia d’avui, Gargallo és alcalde de la Pobla, però amb les sigles del Partit Socialdemòcrata, el PSD. El primer edil ja va presentar-se amb els populars al 2003, per marxar quatre anys després al PSD, un partit minoritari sense a penes implantació en el nord del País Valencià, amb qui guanyaria amb majoria absoluta.

En aquest article del Levante de Castelló s’exposa clarament la situació què es viu en la Tinença, afectada pels interessos urbanístics i pels empadronaments massius. Fins i tot en el darrer plenari es van empadronar fins a quaranta persones, una situació que va ser denunciada pels tres partits a l’oposició, inclòs el mateix PP, que compta amb un regidor. Es pot llegir més sobre aquest cas en l’article publicat al web Benifassa.org, de l’Associació per la Recuperació de la Tinença.

El que tot sembla indicar és que amb aquest moviment el PSD no es presentarà a les eleccions del mes de maig, mentre que el PP espera aconseguir una alcaldia més en les comarques del nord. Quant a l’oposició, a hores d’ara es concentra en el PSPV i Units per la Tinença. Una precampanya que s’espera carregada per a una localitat que no aplega als 300 veïns però amb una gran riquesa natural sobre la que recauen diverses visions de gestionar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: