Domingo Tolós encapçala la candidatura del Bloc a La Jana

Això ho anunciava el Bloc de La Jana en la seua publicació “InfoBloc” corresponent al número 4, que es pot llegir al perfil de Facebook de l’agrupació. En l’article, Domingo Tolós hi destaca que encapaçala una llista de persones que “només volen millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans de La Jana“.

El candidat valencianista assenyala el Bloc com una alternativa al bipartidisme i demana la participació ciutadana per prendre-hi part del projecte. De fet, apunten que aquesta participació de la societat janenca “serà la primera mesura que aplicarem quan entrem a l’Ajuntament“.

L’article de l’InfoBloc recull diverses problemàtiques a resoldre, segons la formació. La majoria de caire econòmic, com la pujada d’impostos, la manca de fons públics, l’habitatge… així com el patrimoni i l’urbanisme. Però, hi sobrepossen un per damunt la resta: el despoblament progressiu de la vila.

Amb aquesta presentació, el Bloc de La Jana inicia la seua precampanya amb l’objectiu de superar el quasi 10% de vots que va obtindre fa quatre anys. Un modest percentatge que no li va permetre assolir cap regidor, tot deixant un consistori bicolor.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: