El PSPV de Vinaròs presenta la seua llista, amb Jordi Romeu al capdavant

Els socialistes de Vinaròs ja han presentat la seua llista per al 22 de maig. A manca d’un poc més de tres mesos per a la cita amb les urnes, han estat els últims dels quatre partits amb representació a ratificar el seu candidat, un Jordi Romeu que opta a la reelecció, com tot apuntava. I a la vegada, han estat els primers en desvetllar la resta de noms que apareixen en la candidatura.

Com es pot llegir al seu web, el número dos serà Vicent Andreu Albiol, qui ha estat regidor de Noves Tecnologies en aquesta legislatura. La següent regidora actual és Maribel Sebastià, que ocupa en lloc cinquè. Enmig, dos persones relacionades amb el món cultural i associatiu de la ciutat, Anna Rosa Escuín, presidenta de La Alianza, i José Antonio Jiménez, expresident del Comité Organitzador del Carnaval.

El número sis és una de les sorpreses. Guillem Alsina, què va ser cap de llista amb Esquerra al 2007, canvia de bàndol i passa als socialistes. Després vé un polític amb pes dins dels socialistes vinarossencs, el regidor d’Hisenda Juan Antonio Beltran. Aquestos set noms serien regidors en cas de què el PSPV repetira resultats respecte fa quatre anys.

La resta de candidats són els següents: Begoña López Branchat, Ana González Muñoz, Antonio Rodríguez Muñoz, María Teresa Bengochea Masiá, Miguel Adell Sebastià, Tonica Quixal Brau, José Adell Mestre, Marc Albella Esteller, Georgina López Branchat, Sebastián Brau Valls, Amalia Cabos Barreda, Juan Guardino Roure, Lucía Carolina Miró i Juan Antonio Beltrán Barreda. Benedicto Díaz Núñez, Fina Cartoixa Brusca i José Palacios Bover, president de l’agrupació, són els suplents.

Noves cares

La llista va estar aprovada amb el 91,2% dels vots a favor de l’assemblea, i el 8,8% restant en blanc. Incorpora fins a 14 cares noves, més del 50%. Per contra, no repetiran com a candidats els actuals regidors Librada López, Agustín Guimerà i Maria José Ferrer.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: