Els socialistes morellans aposten per un nou web

Si fa poc més d’un mes era al PP de Morella qui estrenava pàgina web, qui ha fet ara el pas han estat els socialistes de la capital dels Ports, els quals han dut a terme una renovació del seu aparador a Internet. Passat cap de setmana ho feien públic i mostraven algunes de les eines que empraran per guanyar-se la confiança dels electors. Un disseny més modern, a tres columnes a imatge dels mitjans de comunicació, i amb plena integració de xarxes socials com Facebook, Twitter i les etiquetes de sindicació RSS.

La participació ciutadana, una de les bases de la Xarxa, és clau per al PSPV morellà, i en aquest sentit, han titulat el web com “Programa Obert. Tu sumes en el projecte de Morella”, i animen als visitants al nou web a fer qualsevol comentari o apunt: “Morella la construïm tots i, per això, el PSPV-PSOE vol escoltar-te. Qualsevol qüestió pot obrir un espai de debat i reflexió, i que s’acabe convertint en un punt important del nostre programa. Per això, tindrem molt en compte les teues aportacions per tal de millorar al futur i seguir creixent junts“, podem llegir.

Presència al multimèdia

Amb aquest nou disseny de la pàgina web, segueix l’aposta dels socialistes morellans per les noves tecnologies. Cal recordar que van ser dels primers en anunciar el seu candidat, Ximo Puig, i quan ho van fer, a principis d’enguany, van triar publicar-ho pel bloc, Facebook i Twitter, avançant-se als propis mitjans de comunicació.

També a Benicarló

Els socialistes morellans no són els únics que trauen tot el profit a Internet. Els seus col·legues benicarlandos han posat en marxa a Facebook la pàgina oficial (separada a la personal) de la candidatura de Xaro Miralles a les municipals. Recull vídeos i notícies protagonitzades per la cap de llista del PSPV Benicarló, i des del seu inici al 22 de febrer, ha sumat 14 seguidors.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: