El PVI aspira a crèixer i tindre responsabilitats de govern

Sucosa entrevista la que ha donat el candidat del Partit de Vinaròs Independent al periòdic Mediterràneo, que l’ha publicada aquest dimecres. En ella, Javier Balada creu que el seu partit pot superar els resultats de fa quatre anys i no tanca totes les portes al PP.

L’objectiu del PVI passa per assolir el quart regidor, un més dels que ha disposat aquesta legislatura, i ésser de nou crossa per als dos grans partits sinó apleguen a la majoria absoluta. En aquesta tesitura, Balada apunta que fins i tot valorarien un pacte amb els populars, “Si s’acompleix amb el que esperem i cap partit assoleix la majoria absoluta, el PVI està obert a estudiar qualsevol opció, fins i tot amb el PP“. Les declaracion xoquen per la tibant relació entre populars i independents, que ha aplegat als jutjats en diverses ocasions, però ja fa unes setmanes, des del PVI s’exposava que un dels objectius era “ocupar responsabilitats de govern i concloure projectes“.

Ara bé, també afegeix dues coses més. D’un costat, que Juan Bautista Juan hauria de dimitir en cas de no obtindre la meitat més un dels regidors, i d’altre, que s’ha d’estar d’acord amb el programa dels independents, un missatge que també s’adreça als socialistes.

I en l’article s’assenyala el projecte del polígon indústrial de les Soterranyes com la més destacada d’eixes propostes irrenunciables, precisament un dels punts que majors divergències ha alçat entre equip de govern i oposició i què fins i tot la polèmica ha arribat al teixit social de Vinaròs, amb grups a favor i en contra de la ubicació del recinte en aquesta partida del terme municipal, prop de la N-232.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: