Vinaròs: després del Carnaval, arriba l’electoralisme

Electoralista. Aquesta paraula està en boca dels diferents grups polítics que ocupen el consistori vinarossencs. Dos han estat els temes d’actualitat que han motivat el seu ús en escàs espai de temps, per un costat una moció sobre els xiringuitos de platja que es va votar en el plenari d’anit dimarts, i d’altra, la publicació d’una guia institucional de la ciutat del llagostí.

I és que per al Partit Popular, l’edició d’aquest tríptic és una mesura electoralista, en el sentit que es dedica a assenyalar els punts positius de la legislatura que manca poc per concloure. La guia està feta a càrrec de la regidoria de Participació Ciutadana i s’ha distribuit junt el setmanari “Vinaròs”. Els populars consideren que s’hauria d’haver finançat mitjançant els fons propis de PSPV i PVI, així com també critiquen que hagen apuntat fites que correspondrien a administracions valenciana i espanyola. Es pot escoltar al regidor Lluis Gandia en la Cope. La guia, a hores d’ara, encara no està disponible a Internet per poder valorar el contingut.

I a la sessió plenària corresponent al mes de març, que va tindre lloc aquest dimarts, la paraula electoralista va canviar de direcció. L’equip de govern va afegir aquest apel·latiu a la proposta del PP de demanar un permís especial a la Subdelegació del Govern espanyol per a que romanguen els xiringuitos a la platja durant l’estiu, afectats per la Llei de Costes. A les postres, PP i Bloc va donar suport a la demanda, la qual va prosperar a l’obtindre un vot més que el bipartit PSPV-PVI, que va posicionar-se en contra.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: