L’especialista en història Helena Roman, número tres del Bloc de Vinaròs

Roman s’encarregarà de l’àrea de Cultura de la formació valencianista, com apunta la Cope. En la seua presentació, la recén nomenada número tres ha assenyalat alguns dels ítems que incorporarà el programa electoral del Bloc en aquesta àrea. És el cas del museu, una vella reivindicació dels sectors culturals de la ciutat del Llagostí, que va sortir de nou a la llum pública el passat mes de febrer, quan es va trobar un canó del segle XVIII a les obres del Passeig Marítim. La manca d’un indret adequat per a la troballa va motivar el trasllat del canó al Museu de la Mar de Peníscola, una mesura criticada per diverses institucions i associacions del municipi. Una d’elles va ser Amics de Vinaròs, de la qual n’Helena Roman és la secretària.

Altres de les reivindicacions de Roman van ser la protecció d’edificis culturals (tot just estos dies el Bloc es queixava de la manca d’interés per protegir la casa d’Ayguals o condicionar el solar de l’antic Convent de Sant Francesc) i dotar de més ajudes a les assocacions culturals de la ciutat. A més a més, la número tres sol·licitava inversions i treballs en l’arxiu històric. Tot plegat, terrenys que toquen ben a prop de la trajectòria professional d’Helena Roman: llicenciada en Història i especialitzada en documentació i recuperació de llibres antics.

En aquesta tercera plaça, la presència de Roman a l’ajuntament de Vinaròs a partir de juny seria tot un èxit per al Bloc, ja que suposaria triplicar el seu actual nombre de regidors. La llista sencera que encapçala Domènec Fontanet es presentarà el proper 4 d’abril.

Xarxes socials

Tot aprofitant la presentació, Fontanet va incidir en la importància de la participació ciutadana per confeccionar les seues propostes i va destacar la Xarxa i els mitjans socials com a vies per contactar amb el seu partit. Cal recordar que l’agrupació municipal del Bloc disposa de pàgina pròpia a Internet així com perfil al Facebook.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: