Candidats del PP a l’Alt Maestrat: repeteixen tots els alcaldes

Més candidats del PP. Si ahir ens feiem ressó de les tries populars per a Càlig, Canet i la Todolella, avui toca un seguit d’alcaldables per a municipis de l’Alt Maestrat. A la Casa de Cultura de les Coves de Vinromà, que tot i romandre a la Plana Alta, està inclosa al partit judicial d’Albocàsser, es va fer pública la tria, amb la presència d’alts càrrecs del PP, com el president provincial, Carlos Fabra, el secretari d’Organització, Antonio Clemente o la consellera Paula Sánchez de León.

Quant a l’Alt Maestrat, aquestos seran els candidats a alcaldes. En tots els casos, els caps de cartells seran els mateixos que al 2007, quan els populars van obtindre gairebé totes les alcaldies de la comarca.

A Albocàsser repetirà Antonio Querol, batlle bocassí des de 1999, afrontant llavors el que podria ser la seua quarta legislatura consecutiva. Fa quatre anys no hi va tindre oposició (la polèmica de la presó va desballestar els socialistes locals), però enguany sí que hi haurà més d’una papereta.

Un altre alcalde que repeteix és Baudilio Martínez, a Benassal. En aquest cas, els populars van guanyar-li el lloc al 2007, això sí, doblant en regidors al PSPV.

A Catí el candidat és Manuel Puig, primer edil també des del 2007, després d’haver recollit el testimoni de José Roca. No ho hauria de tindre dificil per a repetir: la vila del formatge és un feu dels populars, els quals governen des de 1987.

Més del mateix a Culla. En aquest cas és José Francisco Bellés, qui ha estat primer edil al municipi durant aquesta legislatura.

Una plaça més disputada serà la de Tírig. Repeteix candidatura Juan José Carreres. Carreres va guanyar les eleccions municipals del 2007 en una proporció de 60-40% als socialistes, els quals manaven des dels anys vuitanta. Ara bé, el PSPV va ser l’opció més votada a les espanyoles i europees, la qual cosa pot indicar que la diferència serà minsa entre les candidatures.

Finalment, també repetiran els alcaldes dels dos municipis menys poblats de l’Alt Maestrat. A la Torre d’en Besora David Vicente i a Vilar de Canes Luciano Ferrer provaran de renovar el seu mandat quatre anys més.

Amb aquestes tries, el PP cobreix l’expedient de l’Alt Maestrat amb les excepcions de Vilafranca i Ares, què encara no s’han fet públiques. En la presentació a les Coves, els populars van inflar el pit davant unes expectatives que al seu parer, donaran la victòria al PP en tots els municipis menors de 600 habitants. Per als populars, la seua aposta en aquesta zona passa per potenciar el turisme i l’ocupació (500 llocs directes segons Fabra) gràcies a infraestructures com la CV-10, l’A-68 o el futur Aeroport de Castelló, que s’ubica en el partit judicial d’Albocàsser.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: