Moviments en la llista del PP de Benicarló

Quan la majoria de candidatures de la comarca estan a pocs dies de presentar-se en societat, és temps de les travesses i els rumors sobre qui entra i qui surt, com el mercat de fitxatges de cada estiu. Els comentaris de passadís i la relació professional que uneix política i premsa fa que els treballadors de la informació siguen una de les fonts més típiques quan es tracta d’avançar les destinacions dels qui han tingut poder durant quatre anys i els que aspiren a tindre-ho el següent quatrienni.

Tot això vé amb l’excusa d’una notícia que ha publicat aquest dijous 3×4.info, en la qual parla de com el PP de Benicarló mou fitxes entre bambalines per confeccionar la llista, sobretot els primers llocs, els que es duen premi. Així, d’entre estos últims, ens proposa cinc baixes i quatre altes.

Pel que fa a les baixes, l’article apunta a l’exalcalde i diputat a Corts Jaime Mundo, junt a Antonio Cuenca (urbanisme i possiblement el polític més mediàtic de la legislatura benicarlanda), Ramon Soriano (participació ciutadana), Mamen Iruretagoyena (turisme) i Carlos Salinas (festes).

Per contra, hi entrarien dos noms importants dins l’organigrama de l’agrupació municipal dels populars, l’expresident local Jose Maria Serrano i la presidenta de les Noves Generacions a la ciutat, Rocio Martínez. Junt a ells, dos noms nous, Pedro López i Nieves Eugenio.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: