Xaro Miralles compta amb la seua pròpia pàgina web

Les noves tecnologies eren una de les apostes dels socialistes benicarlandos per arribar als votants, tal i com assenyalava la seua candidata, Xaro Miralles, a finals de febrer.

Dit i fet. La cap de llista del PSPV és l’única dels cinc candidats confirmats a l’alcaldia de Benicarló que hi compta amb la seua pròpia pàgina web, separada de la de l’agrupació. En aquest indret virtual es pot conèixer al voltant de la biografia de Miralles, així com els espais típics d’aquest tipus de pàgines: un recull de notícies relacionades, l’agenda d’actes i un qüestionari per a contactar amb la candidata.

Al lloc web també hi trobem una vinculació amb la pàgina de Xaro Miralles a Facebook. Sota el nom de “Xaro Miralles 2011”, es tracta de pàgina de candidatura, no la personal. A dia d’avui, compta amb 40 amics i en el seu mur es repassen els darrers actes de caire polític i preelectoral amb fotografies enllaços a notícies.

Junt Francesc Colomer a Benicarló

Tot deixant de banda l’aspecte virtual, passat divendres, el Café de l’Arq de Benicarló va ser el lloc escollit per acollir una trobada pública de Xaro Miralles i el cap dels socialistes a les comarques de Castelló, Francesc Colomer. Amb el títol de “Al descobert”, s’animava a la població a participar i preguntar als dos polítics.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: