El Bloc de Benicarló estrena pàgina web demanant una reducció del 50% dels sous dels regidors

I una més que s’hi puja al carro de les estrenes digitals. En pocs mesos hem vist la posada en marxa o la renovació de webs d’agrupacions de Morella, Vinaròs o Benicarló entre d’altres indrets. Precisament, d’aquesta darrera ciutat arriba l’última pàgina política en fer la seua aparició en precampanya, la del Bloc de Benicarló.

Blocbenicarlo.com va entrar en funcionament la passada setmana, i compta amb els estris típics d’aquest tipus d’espais. Així, disposa d’una secció per a presentar-se com a col·lectiu i un altre en el qual hi ha la biografia del candidadat valencianista, Ricardo Mascarell. Les darreres notícies, l’agenda i les opcions per contactar completen el menú del web. Incorpora, entre d’altres, diversos vídeos de rodes de premsa que ha impartit Mascarell al llarg d’aquest mes de març.

Quant a les xarxes socials, a la mateixa portada ja podem veure els enllaços per interactuar amb el Bloc benicarlando a Facebook, Twitter i Youtube. A més a més, permet comentar les diverses entrades i articles que es pengen a la pàgina web.

Propostes prioritàries

Un dels primers articles que han estrenat l’aparador dels valencianistes benicarlandos ha estat un seguit de propostes, que el Bloc ha titllat de “compromisos prioritaris”, i que de ben segur passaran al programa electoral de la formació.

Són mesures centrades en l’economia municipal i del propi Ajuntament. Demanen una reducció del 50% dels sous dels regidors i alcalde i d’un 10% despesa corrent. Per contra, es pretén crear entre 30 i 50 treballs directes i ajudar als emprenedors i als autònoms. D’altra banda, sol·liciten la recuperació per al municipi de l’edifici administratiu del Doctor Pera, on hauria d’instal·lar-s’hi la Policia de la Generalitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: