Albert Vilàs serà el número cinc de la candidatura del Bloc de Vinaròs

A Canet no ho sabem, però a poquet a poquet, el Bloc de Vinaròs va omplint la seua llista. Amb el seu ritme d’un per setmana, ara era el torn del número cinc, i recau en Albert Vilàs, qui se’n encarrega de la política mediambiental i urbanística dels valencianistes de cara a formalitzar la seua proposta per a les municipals. Cal recordar que Vilàs ja va participar-hi de la candidatura del 2007.

En la seua presentació, Vilàs ha fet un resum de les línies que vol seguir el Bloc en aquestes àrees: “preservar els escassos paratges naturals que encara resten a Vinaròs” i assenyala els Cossís o el Barranc d’Aiguadoliva. També de la Serra de l’Ermita, on el seu partit s’ha posicionat en contra d’edificar-hi. Un altre projecte que no comparteixen és el conegut com “supervial”, que pretén connectar la Costa Nord amb el casc urbà.

Ara bé, com informa la web de la Cope Vinaròs, Vilàs no ha aclarit quina és la posició del seu partit pel polígon indústrial de les Soterranyes, un projecte de l’actual equip de govern que el Bloc dóna suport i que compta amb un rebuig per part de sectors ecologistes. Per al número cinc, caldrà valorar els resultats dels nous informes mediambientals per a prendre una decisió en ferm.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: