El PP de Vinaròs proposa la creació d’una regidoria d’Ocupació

Els aspectes econòmics i laborals continuen centrant les propostes dels partits de cara a les eleccions municipals. En aquest sentit, aquesta setmana el PP de Vinaròs ha assenyalat que, en cas de pujar al govern, té la intenció de crear una regidoria dedicada a l’ocupació. Es pot escoltar al web de l’emissora Cope.

L’encarregat d’aquestos temes al si dels populars, l’edil Ernesto Molinos, ha fet pública aquesta idea, que encapçala un paquet de mesures orientades a combatre els efectes de l’atur, el qual se situa prop de les 2.500 persones al municipi.

D’altra banda, també duran a terme, en cas de governar al mes de juny, un Pla d’Ajustament Pressupostari, el que equival, segons els populars, a una planificació de les inversions i les despeses en funció dels diners disponibles a les arques públiques. Són mesures com la finestra única, millorar la gestió tributària o assolir una major eficiència energètica a l’enllumenat, entre d’altres. De passada, Molinos va criticar que l’actual equip de govern han fomentat una “política de despeses desmesurada que ha situat l’ajuntament en números rojos”. I xifra en 21 milions el deute municipal en crèdits sol·licitats al govern espanyol.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: