Cares noves i velles en la candidatura del PP benicarlando

En l’article anterior parlavem de la llista del PP de Vinaròs, ara passem als veïns benicarlandos, qui també han fet públics aquesta setmana part de la candidatura que es presentarà aquest divendres. A diferència de Vinaròs, la llista sencera no està penjada al web web de l’agrupació municipal, el qual no s’actualitza des del 2007.

I si a la ciutat del llagostí escríviem continuïtat, a la de la carxofa no és ni permanència ni renovació, sinó una combinació d’ambdues. Darrere de l’alcaldable Marcelino Domingo anirà la regidora de Benestar Social Sarah Vallès. El tres i quatre sí són nous de trinca: l’advocada Nieves Eugenio (que es podria ocupar de Cultura)  i Juan Manuel Urquizu, president de l’Associació d’Empresaris del Moble del Baix Maestrat. En cinquè lloc Joaquin Pérez Ollo, qui ha gestionat esports esta legislatura, tot seguit d’una altra cara nova, José Maria Serrano, expresident dels populars locals.

Altres noves incorporacions amb opcions d’esdevindre regidor són Rocío Martínez, presidenta de les Noves Generacions locals i que promociona fins el novè lloc, així com Pedro López en l’onze i Rafael Delshorts en el tretze.

I dels que ja hi han estat en aquest perïode 2007 – 2011 hi romandran Marcos Marzal, Maria Ortiz (qui podria agafar l’unió de Comerç i Turisme) i Eduardo Arín, que repetiria a Agricultura.

Resposta a Cuenca

En la seua intervenció, el candidat Marcelino Domingo s’ha referit a les passades declaracions d’Antonio Cuenca, qui no repetirà com a regidor. Per al batlle cadufer, “els temps canvien” i ara preferia “una altra persona que fera un altre tipus de treball”, si bé Cuenca assenyalava que fa tres mesos el mateix Domingo li va assegurar la seua continuïtat.

A banda d’Antonio Cuenca, també es confirma l’eixida de Ramon Soriano. Per la seua part, un altre dels noms que figurava en les travesses de baixa, Mamen Iruretagoyena, ocuparà la posició número 15. Cal recordar que al 2007 hi van assolir dotze edils. També cauen de la candidatura Carlos Salinas i l’exalcalde i diputat a Corts Jaime Mundo.

Promoció econòmica

Al marge dels noms de la llista, tema de primer ordre en aquest moment de la precampanya, el PP de Benicarló també va fer esment de què la promoció econòmica serà una de les grans línies d’actuació del seu programa electoral, així com les actuacions en els camps de l’ocupació, el benestar social i l’esport.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: