La continuïtat marca la llista electoral del PP de Vinaròs

Gairebé s’han posat d’acord en el temps. Les dues agrupacions del Partit Popular dels municipis més poblats de les nostres comarques han coincidit en posar sobre la taula quina serà la seua llista per a les eleccions locals, almenys en els primers llocs, que donen plaça de regidor o regidora, si seguim els resultats de fa quatre anys. Centrem-nos primer en el cas vinarossenc.

Continuïtat

Els populars de la ciutat del llagostí no han patit massa canvis en la part davantera de la papereta respecte als comicis del 2007. D’entrada, els cinc primers llocs són els mateixos. Darrere del candidat a alcalde Juan Bautista Juan hi venen, Ernesto Molinos, Lluis Gandia, Maria del Mar Medina i Amparo Martínez Albiol.

La primera novetat apareix en la sisena posició, que ocupava Mercedes Baila (qui ara tanca la llista) i ara pertany a Marcela Barbe, també regidora en esta legislatura. A banda de Baila, només Joaquín Emilio Torres deixarà el seu lloc a l’ajuntament, sempre que el PP no obtinga els vint-i-un regidors. També pot quedar-se fora el diputat autonòmic Mariano Castejón, que s’ubica en dotzena posició: al 2007 hi van entrar deu edils populars.

Això era respecte els que poden marxar (tots els regidors populars estan a la candidatura). Pels que poden incorporar-se a la vida política hi ha els noms que hi figuren entre la vuitena i l’onzena plaça: Juan Amat, Luis Sebastian Adell, Carla Miralles (recent presidenta de les Noves Generacions locals) i José Ramón Tàrrega, qui ja ha coneix l’experiència d’ésser edil en passades legislatures. Tota la candidatura del PP de Vinaròs es pot consultar al seu web.

En declaracions recollides per Cope Vinaròs, el cap de cartell, Juan Bautista Juan, destacava la diversitat dels integrants de la llista, i anunciava que el seu grup mampren un seguit de consultes amb agents socials de Vinaròs per donar forma al programa electoral. La presentació oficial serà el proper dijous 14 d’abril.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: