La Plataforma per Vilafranca dóna el pas

Donem el pas! és el lema escollit per la Plataforma per Vilafranca, una nova candidatura que es presenta a aquesta vila dels Ports. Sorgeix d’un grup d’Iniciativa del Poble Valencià, formació ecosocialista que es presenta en la coalició Compromís junt el Bloc a diversos indrets del País Valencià, així com a les Corts.

En el seu perfil a Facebook, amb 71 seguidors en aquest moment, hi han penjat tant el seu logotip, una petjada d’un peu nu junt a un xicotet manifest de presentació, que reproduim ací avall, en cursiva. Com es pot llegir, l’ecologia, la participació ciutadana i els serveis públics seran base del programa. A banda, també inclou un esment a la polèmica de la Mancomunitat dels Ports.

Som gent de Vilafranca que ens agrada el nostre poble i volem lluitar per millorar-lo. Ens agradaria tornar a trobar un Ajuntament que actue amb responsabilitat, transparència, honestedat i que promogue la participació ciutadana.
Que lluite per l’equitat, perquè volem un govern municipal que tingue com a prioritat l’ocupació per a tots i totes i una educació i una sanitat públiques i de qualitat.
Que aposte per l’ecologia, perquè volem protegir el territori de l’especulació, evitar el canvi climàtic en la mesura en què siga possible, impulsar l’estalvi energètic i potenciar les energies renovables que no atempten contra el nostre paisatge.
Volem un ajuntament i una mancomunitat eficients, perquè els recursos públics cal gestionar-los amb eficàcia social.
El nostre projecte és fomentar la convivència de tota la ciutadania, per mitjà de serveis públics culturals, esportius, socials sense exclusions. Objectius que entre tots i totes podem aconseguir.
En un poble com el nosre no pot haver distància entre la institució i els ciutadans. Tenim la convicció que podem impulsar noves formes de fer política i que aquestes eleccions serviran per articular un nou espai de trobada i debat d’esquerres, verd i enganxat al territori.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: