Rosa Adela Segura és la candidata dels guanyadors de les primàries de Castellfort

Els cinc candidats que van guanyar les primàries de Castellfort s’integraran com a llista sota el nom del Partit Popular. La tria per aquestes sigles i no altres sobretot, com indica aquest article de 3×4.info, per un sentit “pragmàtic”, que també es podria llegir com el domini que els partits, i especialment els dos grans partits, fan de tota la vida política, atès que entre línies es poden interpretar com la necessitat d’estar en sintonia amb els governs centrals per obtindre actuacions, subvencions, etc.

Per un altre costat, aquesta llista de Castellfort estarà encapçalada per Rosa Adela Segura, la tercera més votada a les primàries. Segura podria esdevindre la primera batllessa del municipi i ja acumula experiència de regidora durant la legislatura 2003-2007. A més a més, la candidata també ha estat inclosa en la llista del PP a les Corts per la circumscripció de Castelló, on també hi apareixen altres polítics comarcals, com Mariano Castejón, Carolina Salvador o Jaime Mundo.

A Segura li seguiran Alberto Tena, José Manuel Garcia, Sergio Miralles (el més votat a les primàries) i Juan Bellmunt. Tot això no trau que altres ciutadans o partits puguen presentar-se el 22 de maig, tot i que el més habitual és que es respecte la decisió de la primera votació.

El PP provincial aprova llistes municipals

D’altra banda, els populars han donat el seu vistiplau a les llistes que la seua formació presentarà a Benicarló (encapçalada per Marcelino Domingo), Vinaròs (Juan Bautista Juan), Peníscola (Andrés Martínez), Tírig (Juan José Carreras) i Cinctorres (Víctor Climent).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: