Es presenta la llista del PP de Peníscola

Cap de setmana de presentacions a les comarques del Maestrat i dels Ports. En estos tres dies, des d’ahir fins diumenge, nombroses agrupacions locals i comarcals mostren als electorals les seues llistes i algunes de les seues propostes electorals. Sense anar més lluny, ahir divendres es van fer públics els noms que composen la papereta del partit governant a Peníscola, el PP, de nou amb Andrés Martínez com a cap de cartell. Ho podeu llegir a 3×4.info o al web del partit.

A Martínez li segueixen Romualdo Forner i Maria José Albiol, els quals hi repeteixen com número dos i tres, atès que van ocupar la mateixa posició fa quatre anys. De la resta dels actuals nou regidors peniscolans, tres no repeteixen (Matilde Guzmán, AgustínFresquet i Agustín Roca), dos baixen posicions (Maria Amparo Bayarri i Jesús Ayza ) i només Rafael Suescun puja, del 7 al 5. D’altra banda, entre les cares noves hi ha la número quatre, Guadalupe Roig, i el sis, Daniel Biosca. La llista segueix amb Sandra Albiol, Alfonso López, els ja citats Bayarri i Ayza, Antonio Álvarez i  Mª Dolores Beltrán. De nou, tanca la candidatura Rafael Bayarri.

L’equip del sí

En la presentació, el cap de cartell, Andrés Martínez va assenyalar que la seua candidatura formen “l’equip del sí, del sí als centres educatius, al camp de futbol, al nou centre de salut, al port esportiu, a la piscina municipal”. En els seus quarts comicis, el batlle de la Ciutat en el Mar va destacar que la seua sigla és Peníscola i que “per sobre totes les coses, sóc peniscolà”, en paraules seues davant un auditori que va comptar amb la presència de càrrecs provincials del Partit Popular.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: