Els populars d’Alcalà de Xivert presenten la seua llista a les municipals

Més presentacions. A Alcalà de Xivert, aquest cap de setmana el PP, partit que governa amb set regidors, va fer pública la seua llista, només uns dies després que fera el mateix el principal partit de l’oposició municipal, el PSPV. La llista, encapçalada per l’actual batlle Francisco Juan Mars, ha optat per la renovació de bona part dels llocs d’eixida respecte al 2007.

Això sí, el segon de la papereta és Ricardo Aguilar, número dos també fa quatre anys. A partir d’ací, les novetats: els quatre noms següents són noves incorporacions respecte l’anterior, José Colom Ramos, Desamparados Pitarch Fresquet, María Agut Puig i Joan Batiste Herrera Pauner. El número set, qui tancaria en cas de repetir resultats, és Rafael Trujillo, qui puja dos llocs.

Per contra, els que han estat regidors durant aquesta legislatura baixen a la segona part de la papereta. Així, la que va ser número tres al 2007, Vanessa Silva, passa al 12 (de 13 regidors), Ricardo Llorens, del 4 a l’11, i Maria Cristina Pinilla, del 5 al 8. Javier Tosar i Pedro Luis Blasco cauen de la llista.

La llista que es va presentar divendres es completa amb els següents candidats: Pascual Herrera, Rosa Fitó i Enriqueta Roda, qui tanca la papereta.

En l’acte de presentació hi va participar el president del PP provincial, Carlos Fabra, així com el seu candidat a successor a la Diputació, Javier Moliner, a banda d’altres càrrecs provincials i comarcals dels populars. En les intervencions, es va criticar el govern de Madrid per no desenvolupar el corredor mediterrani i paralitzar l‘A68, l’autovia de Saragossa per Morella i infraestructura necessària per al turisme del nord peninsular, segons els assistents en paraules recollides per El Periòdic.

Discursos similars

A tall d’anècdota, sembla ser que el ritme, quasi allau, de presentacions de candidatures d’aquestos dies comporta que els discursos preparats dels dirigents no deixen massa a la imaginació. Tot llegint dues cites en El periòdic entre els actes de Peníscola i Alcalà de Xivert hi trobem aquestes paraules de Fabra:

A Peníscola:

“el gobierno de PSOE (…) no ha defendido la construcción del corredor mediterráneo, mantiene paralizada la A-68 que comunicaría la costa norte de Castellón con las zonas emisoras de turismo tradicionales de Peñíscola, Aragón, Navarra, Castilla y País Vasco, y por si esto fuera poco se atreven a criticar que tengamos que construir un aeropuerto, pagado con nuestro dinero, para traer turismo a la provincia”.

I a Alcalà de Xivert:

“El PSOE no ha defendido la construcción del corredor mediterráneo, que impulsaría la creación de industria en Alcalá, y mantiene paralizada la A-68 que comunicaría la costa norte de Castellón con las zonas emisoras de turismo tradicionales de Alcossebre, Aragón, Navarra, Castilla y País Vasco, que de otro modo tendrán más cerca las playas de Tarragona y, por si esto fuera poco, se atreven a criticar que tengamos que construir un aeropuerto, pagado con nuestro dinero, para traer turismo a la provincia”,

Curiós, si més no.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: