Es presenta oficialment la candidatura del PP de Benicarló

Encara no hem acabat de comentar les presentacions de candidatures que van celebrar-se passat cap de setmana. A Benicarló, a banda dels socialistes, els populars també es van posar de llarg per a encetar oficialment la seua precampanya, amb els noms que hi figuraran a la llista completa, si bé bona part dels detalls de la papereta ja s’havien fet públics al llarg dels dies previs.

A l’acte hi van acudir membres de la plana major del PP valencià, com la portaveu del Consell, Paula Sánchez de León, o el president provincial, Carlos Fabra, qui va apuntar que les enquestes els hi donen la victòria a tots els municipis de més de 6.000 habitants, entre els quals hi entra, òbviament, Benicarló. A més a més, va justificar l’endarreriment en els condicionaments dels vials a Peníscola i a Càlig pel minvament de les aportacions de l’Estat a les autonomies. Cal recordar que l’execució d’estes dues carreteres ha estat una de les polèmiques entre partits i en el si del mateix PP, fins al punt que el batlle benicarlando va amenaçar de dimitir si no es complien els terminis. A les postres, ambdòs projectes han marxat endavant en les darreres setmanes.

Primeres promeses

Per la seua banda, l’alcalde i candidat a renovar càrrec, Marcelino Domingo, va assenyalar alguns dels projectes que hi incorporen al seu programa. Un d’ells és la descentralització dels serveis municipals, tot seguint l’exemple de l’Edifici Administratiu de Doctor Pera, on des de fa mesos hi ha Urbanisme. Un altre és el Pla Rector d’Instal·lacions Esportives. I en tercer lloc, proposa la creació d’una regidora dedicada a l’Ocupació, una iniciativa que també ha acollit el PP de Vinaròs. Quant a les reclames a les institucions, Domingo va sol·licitar l’obertura del nou Centre de Salut Integrat.

La llista

De la primera candidatura a la que es va presentar el cap de setmana hi va haver canvis. El número quinze, Francisco Celma, va demanar la seua baixa per motius personals, tot sent substituit per Álvaro París, què hi va entrar en la posició número tretze.

D’aquesta manera, la papereta del PP de Benicarló hi contindrà els següents noms:

1. Marcelino Domingo Pruñonosa
2. Shara Vallés Burriel
3. Nieves Eugenio Bayo
4. Juan Manuel Urquizu Mejías
5. José Joaquín Pérez Ollo
6. José María Serrano Forner
7. María Ortiz Roca
8. Eduardo Arín Piñana
9. Rocío Martínez Roca
10. Marcos Marzal Roca
11. Pedro López González
12. Pedro Joaquín García Bautista
13. Álvaro París Sánchez
14. Laura Bellés Roca
15. Mamen Iruretagoyena Fernández
16. Rafael Delshorts Lisón
17. Domingo Cerdá marzá
18. Vicente Joaquín Villarroya Llorach
19. Sandra Fornés Marqués
20. María Teresa Maluenda Cerdá
21. Blas Ferrer Provinciale

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: