Ricardo Mascarell encapçala la renovada llista del Bloc de Benicarló

Més llistes electorals. Després del PSPV i el PP, la tercera formació benicarlanda en fer públic els seus candidats ha estat el Bloc, liderat per Ricardo Mascarell. I la renovació és la protagonista de la papereta valencianista. D’entrada, els dos regidors que han tingut al consistori durant esta legislatura, Pilar Bayarri i el candidat a 2003 i 2007 Jose Luis Guzmán, és molt probable que no renoven seient al plenari. Guzmán ocuparà l’onzena posició, mentre que Bayarri és la primera suplent.

La renovació encara es palesa més si comprovem que Ricardo Mascarell no hi va estar a la llista de fa quatre anys. Qui sí hi estava és el número dos, Joan Manuel Ferrer, secretari comarcal del Bloc. L’exregidor puja una posició, atès que va ser el primer dels valencianistes en quedar-se fora del consistori.

La número tres també és novetat, Laura Piñana, mentre que, tot seguint el ritme, el quatre i també exregidor, Juan Lores, hi repeteix plaça. A Lores li segueixen  Imma Arayo (16ena al 2007) i Marta Escudero. Escudero, a la seua vegada, és la número tres a la llista autonòmica.

La resta de la papereta del Bloc es completa amb Pablo Albiol, Pilar Ors, Cèlia Trenzano, Juan Gomis, José Luis Guzman, Maria Josep Arayo, Eladi Giner, Santiago Añó, Olga Bahent, Pere Ballester, Carme Pellicer, Jose Maria Querol, Mònica Fa i Teresa Morales. De nou, tanca la llista Vicent Cucala.

La presentació oficial de la candidatura serà el proper divendres 15 d’abril. a les 20.30 al Parador de Turisme, amb la presència del president del Bloc i diputat a Corts Josep Maria Panyella.

 Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: