El PP presenta els seus candidats als municipis del Baix Maestrat

Més candidatures. De nou el PP opta per presentar en conjunt les seues propostes repartint-se per partits judicials, recordem-ho, els ens dels quals hi surten els recomptes per a la Diputació. En aquesta ocasió, La Salzadella va acollir la presentació dels alcaldables populars en les àrees de Sant Mateu i de Vinaròs, o el que és quasi el mateix, a la comarca del Baix Maestrat.

D’alguns d’aquestos candidats ja es coneixien els noms. Fins i tot les llistes, com és el cas de Benicarló o de Vinaròs. Deixem aquestos a un costat i ens centrarem en les novetats que hi va oferir la cita de vila cirerera. Precisament, a La Salzadella hi haurà continuïtat i de nou encapçalarà la llista en Cristóbal Segarra.

El cas de La Salzadella és gairebé una excepció. A bona part dels municipis de la demarcació hi hagut un canvi del cap de cartell respecte el 2007, però a eixes novetats hi entrarem més tard. Tot seguint amb la revàlida, hi ha Carlos Roda, què ha exercit de batlle de Traiguera en aquesta legislatura. Domingo Giner provarà d’obtindre el tercer mandat consecutiu a Sant Rafael. Mentre, a Santa Magdalena, el PP confia de nou en José Miguel Tortajada, qui fòra primer edil entre 1995 i 2007, quan l’alcaldia madalenera retornara als socialistes.

I un altre alcalde que opta a la reelecció és en Luis Tena, el batlle en actiu més veterà de la comarca, governant Sant Jordi des de la dècada dels 70. I seguint la tendència, no ho tindrà dificil per encadenar una nova victòria: al 2007, l’oposició només va assolir un dels set regidors santjordiencs.

Nous candidats

Vistos els què apareixeran de nou al cartell, passem ara a les noves incorporacions com a alcaldables. Ara bé, en alguns casos no hi equival a dir “cares noves”, atès que han estat regidors i regidores en els darrers anys. Es dóna el cas de diversos “números dos” del 2007 que ara hi lideren la papereta. En aquesta situació, a Cervera del Maestrat, hi tenim a Juan Manuel Viñes, qui substitueix la diputada a les Corts Carolina Salvador. El mateix a Rossell, Blas Gavaldà puja en el lloc de Maria Cinta Vives. I a La Jana: Joaquin Lladser passa del número dos a l’u, lloc on fa quatre anys hi havia José Pla.

On sí s’ha triat renovació és a Canet lo Roig. L’alcaldable, Maria Ángeles Pallarés no hi va estar a la llista del 2007, encapçalada per Tomàs Garcés. Situació similar a Xert, municipi en el qual la representació del PP al 22 de maig correspondrà a José Rosendo Segarra. Tres quarts del mateix a Sant Mateu. Manuel Segarra serà el candidat dels populars a la capital històrica del Maestrat. Segarra no hi estava en la papereta del 2007, liderada per Manuel Ferreres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: