La I Assemblea Oberta serveix de presentació de la Plataforma per Vilafranca

Hi ha agrupacions que aposten la participació ciutadana com a via per recabar idees per al programa i arribar al públic. Aquesta consulta social es pot dur a terme mitjançant diferents sistemes, des de reunions amb els agents socials fins a les assemblees. Precisament aquesta darrera tècnica ha emprat Plataforma per Vilafranca en un dels seus primers actes públics després de confirmar-se que seran una opció al bipartidisme que durant estos quatre darrers anys ha impregnat el consistori del municipi dels Ports.

Com informa 3×4.info, passat divendres, els tres primers noms de llista de la Plataforma, en Xavi Prats, Mario Escuder i Yolanda Monfort, van participar en el que es va anomenar I Assemblea Oberta. A l’esdeveniment es va presentar la candidatura i es va proposar als assistents que donaren el seu parer sobre com ells millorarien Vilafranca, a la vegada que es va disposar un debat al voltant de la qüestió. La iniciativa va funcionar, i des l’agrupació ja s’ha anunciat que es repetirà en les properes setmanes.

Amb el suport de Compromís

Pel que fa a la presentació de la Plataforma, la formació que encapçala Xavier Prats va comunicar que la candidatura agafa els valors que també en fa gala la Coalició Compromís: valencianisme, esquerra i ecologisme, tres trets que es corresponen amb els tres components de la coalició, el Bloc, Iniciativa (cal recordar que Mònica Oltra va estar a Vilafranca a l’hivern) i Verds.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: