Llistes 2011: La Jana

A La Jana hi concòrren de nou les tres candidatures que hi van participar a les municipals del 2007, el PP, el PSPV i el Bloc.

1. Partit Popular. Joaquín Lladser, número dos fa quatre anys, serà el cap de llista del PP. Substitueix en el càrrec Jose Pla Ferrer, que apareix en la cinquena plaça. La renovació marca la papereta: la número dos d’enguany serà una cara nova, Ioana Forlodea, així com els dos següents que la segueixen, Ana Maria Eroles i Jose Pla Gimeno.

A la Xarxa: no hi hem trobat cap presència institucional.

2. Partit Socialista del País Valencià. Qui ha estat batlle janenc aquesta legislatura, Juan Gargallo, encapçala de nou el cartell del PSPV a la vila. A diferència dels populars, la candidatura socialista manté la majoria dels integrants de la de fa quatre anys. L’excepció és l’entrada de David Beltran com a número tres.

A la Xarxa: no hi hem trobat cap presència institucional.

3. Bloc Nacionalista Valencià. Domingo Tolós substitueix Àlex Vilanova al capdavant de la llista valencianista. Ara bé, Vilanova serà el segon de Tolós en el nou intent del Bloc per trencar el bipartidisme del consistori janenc. En aquest cas, també s’ha tirat pel camí de la continuitat: els cinc primers noms de la papereta són els mateixos que al 2007, variant la posició, això sí.

A la Xarxa: El Bloc de la Jana compta amb el seu perfil a Facebook, força actualitzat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: