Llistes 2011: Portell de Morella

Segons marca la llei electoral, els 250 habitants són la fita amb la qual un municipi tria set regidors. Portell duu tota la dècada vorejant aquesta xifra, i la va superar per poc fa quatre anys. Per als comicis d’enguany, el padró municipal de la vila ha baixat del quart de miler d’habitants, amb la qual cosa, només es triaran cinc edils. Els dos partits que es presenten, PP i PSPV, han adaptat les seues llistes: dels set candidats del 2007, a només quatre ara.

1. Partit Popular. Álvaro Ferrer opta a una tercera legislatura i encapçala una llista de continuació. De fet, els quatre integrants són els quatre regidors populars escollits el 2007.

A la Xarxa: no hi hem trobat cap presència institucional.

2. Partit Socialista del País Valencià. La papereta socialista només compta amb tres persones, el suficient per obtindre la majoria absoluta d’un plenari amb cinc cadires. Susana Carceller obri la candidatura, després de ser la número tres al 2007. I precisament, el cap de cartell d’aleshores, Miguel Ángel Cerdà, ocupa ara la tercera plaça. Pel mig, una nova incorporació respecte fa quatre anys, Ángel Lázaro Milián.

A la Xarxa: no hi hem trobat cap presència institucional.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: