Llistes 2011: La Salzadella

La Salzadella és un dels pocs municipis on hi haurà més candidatures enguany que al 2007. Llavors, l’oposició política al govern del PP, sobretot motivat per la polèmica de l’abocador de residus tòxics i perillosos, es van coaligar en Junts per Salzadella, que a les postres va guanyar els comicis per majoria absoluta. Ara, una de les parts del pacte, el PSPV, s’ha sortit de la coalició per presentar llista pròpia, a la vegada que JPS també hi concorrerà.

1. Partit Popular. De nou Cristóbal Segarra es presentarà com a cap de cartell dels populars. Qui fòra batlle de la vila entre 1991 i 2003 anirà acompanyat de tres cares noves, Silvia Solsona, Cèsar Vilaplana i Fabian Querol en les posicions més probables d’esdevindre regidor.

A la Xarxa: no hi hem trobat cap presència institucional.

2. Junts per Salzadella. Tot i la segregació del component socialista del pacte, l’opció municipalista presenta una candidatura força semblant a la qua va guanyar fa quatre anys, començant pel cap de llista, l’alcalde Abelardo Ripoll, i pels regidors Sergio Blasco i Juan Ignacio Ripoll. La resta de la candidatura alterna noms del 2007 amb noves incorporacions.

A la Xarxa: no hi hem trobat cap presència institucional.

3. Partit Socialista del País Valencià. Els socialistes tornen a acudir en solitari als comicis després d’haver sortit de JPS. Acudeixen amb una candidatura inèdita, si ho comparem amb els noms de fa quatre anys. La encapçala Amado Manuel Aragonés.

A la Xarxa: no hi hem trobat cap presència institucional.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: