Llistes 2011: la Todolella

A 2007, la Todolella gairebé va ser una excepció al bipartidisme regnant als Ports i va comptar amb tres candidatures. Quatre anys més tard, el número es manté. Amb un canvi: no repeteix Coalició Valenciana i sorgeix Ciudadanos de Centro Democrático. D’altra banda, cal recordar que al municipi es tria a les cinc persones més votades entre les que es presenten.

1. Partit Popular. Els populars presenten quatre candidats, i són els únics que podrien optar a la majoria absoluta. Encapçala la llista qui ha estat batlle de la vila des de 1999, Alfredo Querol. Li acompanyen dos regidors, Òscar Armengot i Claudio Guardiola, i una nova incorporació, José Ángel Cerdan.

A la Xarxa: no hi hem trobat cap presència institucional.

2. Partit Socialista del País Valencià. Dos són els candidats que hi concòrren sota les sigles del PSPV, Arturo Ferrer, que ja hi va participar fa quatre anys i Ricardo Miravet com a novetat.

A la Xarxa: no hi hem trobat cap presència institucional.

3. Ciudadanos de Centro Democrático. El CCD s’estrena a la comarca dels Ports amb una candidatura formada per dos noms: Maria Josefa Franco i Crispín Guardiola. Guardiola, per la seua part, va formar part de la papereta de Coalició Valenciana al 2007, sense ser escollit.

A la Xarxa: no hi hem trobat cap presència institucional.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: