Ximo Puig, primer polític comarcal en participar de les entrevistes digitals del Levante

A banda de l’esclat què ha suposat la publicació de les llistes, amb totes les reaccions que ha comportat, i el fet afegit que ja marca l’inici “oficial” de la precampanya, el camí cap el 22 de maig segueix deixant aspectes curiosos i novedosos.

Un de més novedós que curiós són les entrevistes digitals que duen a terme mitjans com el Levante. Tal volta la terminologia no siga la més idònia, però equivalen a què els lectors pregunten i l’entrevistat contesta al que pot, li dóna temps i, per què no dir-ho, el que tria. Són un element més vistós que útil: es ven l’espontaneïtat de la gent del carrer, però es desconeix fins quin punt està cuinat i, sobretot, es bandeja un element clau de tota entrevista: la rèplica. Ara bé, ens mostra les possibilitats electorals que pot abastar Internet en general i el web 2.o en particular (tot i que ja ens comencem a endinsar en el 3.0).

Al marge d’aquestes consideracions, el Levante, com dèiem, ha encetat la ronda d’entrevistes digitals, emprant el nom atorgat pel mitjà, amb Ximo Puig, candidat socialista a alcalde de Morella i un dels noms forts del PSPV. En total han estat 20 qüestions, que han tocat temes tan diversos com el manteniment de l’escola de la ciutat, l’A-68, la llei de la dependència o el per què de presentar-se a la reelecció. Ací es pot llegir íntegra.

Puig ha estat el primer d’una llista de polítics comarcals que també hi participaren en aquesta proposta del Levante. Segons el mateix mitjà de comunicació, els principals candidats de Peníscola, Benicarló i Vinaròs.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: