Revista de premsa – dimecres, 4 de maig

El PVI reclama l’Escola Oficial d’Idiomes i el cinquè col·legi

És temps de propostes i en estes setmanes ja de campanya, tot i que comença divendres a la mitjanit, bona part dels candidats presenten en societat els seus projectes de cara a la propera legislatura.

És el cas del Partit de Vinaròs Independent, qui ha mostrat per mitjà dels seus números cinc i sis, Carlos Roger i Rosa Gómez, una bateria de propostes que assumeixen els municipalistes. Segons llegim al Mediterráneo, hi tenim l’Escola Oficial d’Idiomes (que molt possiblement xocarà amb un altre programa a Benicarló per dur l’institució al seu molí), el cinquè col·legi de Primària, aprofitar l’antic camp Cervol per instal·lacions esportives, tipus circuit de footing, i fer realitat la residència i el centre de dia. En aquest darrer punt, el PVI va assenyalar que es podria optar per un model d’adjudicació al sector privat.

Els socialistes benicarlandos volen un urbanisme de “dins cap a fora”

Tot i que les propostes de caire econòmic, laboral i financer s’han convertit en les més lluïdes, les urbanístiques, unes clàssiques en les campanyes electorals, també es deixen veure de tant en tant. A Benicarló, el PSPV, encapçalat per Xaro Miralles, ha defensat un model de construcció de “dins cap a fora“, és a dir, primer el centre de la ciutat i després, els afores.

A més a més, Miralles ha apuntat que el Pla General d’Ordenació Urbana necessita una “revisió immediata, i han d’estar consensuats al 100% per les forces polítiques, a més d’atendre les propostes que fa la ciutadania”, tal i com llegim de nou al diari de Castelló.

Els dos candidats morellans se sotmeten a l’entrevista-xat del Levante

La setmana passada va ser l’alcaldable socialista, Ximo Puig, qui es va posar davant dels internautes per respondre les seues preguntes, i passat dilluns va ser el torn del candidat del PP a Morella, Guillermo Sangüesa. Comarques Nord ha resumit les respostes més destacades d’ambdòs polítics en eixa entrevista-xat, una nova forma d’unir política i web 2.0

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: