El PVI estrena canal de vídeos a Youtube

Tradicionalment, la part audiovisual de les campanyes electorals es resumien en un vídeo, ben realitzat en alguns casos, matusser en molts altres, que s’enviava a la televisió per fer-hi les corresponents passades. Internet, com tantes altres coses, ha trencat amb aquesta dinàmica i ha impulsat l’ús dels spots audiovisuals fins i tot en les agrupacions locals.

En les nostres comarques, són un bon grapat els partits que ja hi pengen els seus vídeos a plataformes com Youtube o Vimeo, rebotant-los després en les webs pròpies i en els mitjans socials com Facebook i Twitter. No són només els típics vídeos electorals, sinó també els actes de campanya o les rodes de premsa. Amb les noves tecnologies, ha augmentat abastament la facilitat per enregistrar, editar i difondre material audiovisual, i ha esdevingut un element de campanya gairebé al nivell dels cartells que ja es veuen pels nostres carrers.

Entre els diversos casos, dels quals anirem parlant al llarg de la campanya, ens detenim en el Partit de Vinaròs Independent, qui s’ha estrenat en aquest camp durant estos dies. Han posat en marxa el seu canal a Youtube, on ja hi són disponibles els dos primers spots electorals. Com que la Xarxa no impedeix el número de peces, el PVI ha optat per anuncis sectorials, i han començat per l‘esport i pel turisme. Ambdòs de mig minut, les imatges són les protagonistes, en les quals a penes hi ha locució (centrada en el lema). Les imatges no estan triades a la babalà, sinó que apleguen alguns dels projectes de l’equip de govern PSPV-PVI: el passeig marítim, la ciutat esportiva, el nou camp de futbol, etc.

Caldrà veure quina resposta, en termes de viralitat, tenen. A dia de diumenge, el relatiu a l’esport ja havia superat el centenar de reproduccions, una xifra força decent, per a aquest tipus de vídeos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: