Revista de premsa – diumenge, 8 de maig

Els socialistes morellans defensen la seua gestió

A qualsevol elecció hi ha dos discursos: el que ha anat governant i defensa el què ha fet, i el que vol governar i diu el contrari a la vegada què promet què ho farà millor. En el primer tipus tenim el PSPV de Morella, que com llegim a El Periòdic, ha posat sobre la taula la seua gestió durant la legislatura que fineix este mes.

De la mà del número dos, Rhamsés Ripollés, els socialistes de la capital dels Ports han plasmat el seu fer en un document, titulat “Perque guanye Morella”. Les xifres: entre 2007 i 2011 s’han invertit 40 milions d’euros i s’ha complert el 90% del programa electoral municipal, al que cal sumar altres actuacions no previstes. I a més a més, ho comparen amb l’execució de les institucions valencianes governades pels populars: un 15%, segons aquest document.

El resultat de les tres primàries, al Mediterráneo

Quan gairebé totes les nostres comarques estan immersos en el calor de la campanya electoral, hi ha tres municipis que ja van fer la feina fa setmanes i, amb tot decidit, lo del 22 de maig serà un simple tràmit. Són Castellfort, Olocau del Rei i La Mata, que com ja hem anat seguint en aquest bloc, han triat alcalde i alcaldessa mitjançant el sistema de les primàries. Són, respectivament, Rosa Adela Segura, Vicente Royo i Pedro José Calvo. La primera apareix amb sigles del PP, els altres dos, del PSPV.

El Mediterráneo també s’ha fixat en ells i els ha dedicat un xicotet reportatge, en el qual s’exposen algunes anècdotes del procés, com ara que Segura serà la primera batllessa de la història de Castellfort o què a La Mata es va necessitar de llançament de moneda per desempatar en el recompte de vots. També fa un perfil dels futurs regidors d’estes poblacions: homes, entre els 35 i els 60 anys i majoritàriament treballadors del camp.

Familia y Vida presenta el seu programa a Benicarló

Mitjançant un fòrum, el Partido Familia y Vida, que concòrre a les municipals caduferes, ha fet cinc cèntims del programa amb el qual acudeixen a les urnes el proper 22 de maig.

Són un total de 10 punts, que van des de l’economia i l’urbanisme fins el medi ambient i la convivència ciutadana. Entre les seues propostes, hi ha anul·lar els sous dels polítics “a zero“, la construcció d’un auditori i diversos ponts sobre el Riu Sec, la creació d’un “botellòdrom” o el condicionament de l’Ermita dels Sants Màrtirs, deixada a mig construir sobre el Puig de la Nau fa 200 anys.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: