Revista de premsa – dilluns, 9 de maig

Actes de campanya d’Esquerra a Vinaròs i Benicarló

Les dues candidatures d’Esquerra a la comarca del Baix Maestrat, a Benicarló i a Vinaròs (ací amb coalició amb Els Verds), van celebrar durant aquest cap de setmana l’acte de campanya, que va comptar amb la presència del president d’Esquerra, Joan Puigcercós, i del candidat d’ERPV a les Corts, Agustí Cerdà. La participació d’aquestos dos polítics va condicionar que la informació recollida a la premsa tinguera un caire en clau de país, més que municipal. Així, a Vinarós es van mostrar com l’alternativa al govern del PP, i a Benicarló, va reclamar el “valor d’allò públic, com l’educació, la sanitat, l’atenció a la dependència o la llengua, la cultura i l’entorn“, segons llegíem en el teletip d’Efe.

I del PSPV a Benicarló

Una situació semblant ha ocorregut a l’acte de campanya que els socialistes van celebrar a Benicarló el diumenge. Per damunt de la política municipal, els mitjans han optat per informar de la intervenció del candidat a les Corts, Jorge Alarte, enmig de les polèmiques que es creuen populars i socialistes a nivell valencià i espanyol. Podem fer cinc cèntims a El Mundo.

I del Bloc a Vinaròs

Els candidats del Bloc a Vinaròs, Benicarló i Peníscola, Domènec Fontanet, Ricardo Mascarell i Vicent Castell, respectivament, van prendre part del míting comarcal de la formació valencianista, també durant el cap de setmana, amb l’assistència del candidat a Corts per Compromís, Josep Maria Panyella. Ho llegim a Radio Nueva.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: