Revista de premsa – dijous, 12 de maig

Marcelino Domingo, a l’entrevista-xat del Levante.

Si l’altre dia era Xaro Miralles qui es posava davant dels internautes per respondre les seues preguntes, ara li ha tocat el torn a un dels seus contrincants a l’alcaldia benicarlanda, el candidat del PP Marcelino Domingo. L’actual primer edil ha respost fins 19 preguntes, totes elles en castellà, encara fòra formulada en valencià. Pel que fa als temes tractats, la part econòmica i laboral ha estat la predominant. En aquest aspecte, Domingo ha anunciat la seua intenció de crear “una àrea de promoció econòmica i ocupació“. I explica com funciona: “mitjançant que l’Ajuntament comença a ser l’impulsor de la creació d’ocupació, de promoure ajudes a empreses i xicotets autònoms. Per impulsar sól indústrial i promoure com atractiu que les empreses vinguen a la nostra ciutat. Crearem i impulsarem laboralment i indústrial la marca Benicarló“. També s’ha parlat de turisme, dels membres de la llista o de les relacions amb els ajuntaments veïns, entre d’altres. Es pot llegir sencera clicant ací.

Canvi de data.

Tot seguint a Benicarló, el PSPV ha ajornat el seu mítin electoral previst per aquest vespre a l’Auditori, a causa del terratrèmol succeït ahir a Llorca, Múrcia. Tindrà lloc proper diumenge a la mateixa hora.

Las Províncias pronostica una caiguda dels ajuntaments socialistes.

Amb un títol que ho diu tot, “El cinturó roig es destenyeix”, el diari conservador fa un recòrregut per les possibilitats electorals de les diferents places socialistes de la circumscripció castellonenca. Pel que fa a les nostres comarques, se centra en Morella, Vilafranca i Vinaròs. De les dues primeres reconeix que el PSPV continua amb força, “inexpugnables” en mots del diari. Quant a la ciutat del Baix Maestrat, assenyala que les enquestes són favorables als populars. Això sí, no concreta cap enquesta i de passada, erra el nom del candidat socialista, Jordi Romeu, anomena ací com “José Luis Romeu”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: