Revista de premsa – diumenge, 15 de maig

La curiosa biografia del candidat del PSPV a la Todolella

El Mediterráneo ens parla de Ricardo Miravet, qui es presenta com alcaldable socialista a aquesta vila dels Ports. Miravet, tot i el seu cognom, va nàixer a l’Argentina i va emigrar a Europa, fins ubicar-se a la comarca dels Ports fa gairebé quatre dècades. La seua ocupació tampoc és típica: és especialista en l’orgue, i de fet, està ben relacionat amb l’instrument d’aquesta mena que s’hi troba a Morella, com es pot llegir a l’article.

Quant a la vessant política, Miravet, que ja va ser triat regidor al 2003, és una rara avis quant a la forma d’encarar la comtessa electoral: considera que l’actual alcalde i candidat del PP, Alfredo Querol,ha fet una tasca molt positiva en infraestructures“, fins al punt que, en cas de guanyar el socialista, li oferirà “ser el regidor d’Obres, sense rivalitats ni crispacions“. En el cas oposat, si Querol revalida mandat, Miravet confia en obtindre competències en el camp cultural. En aquest camp hi destaca com a recuperador del Castell de la Todolella, que pretén convertir en un centre cultural de primer ordre al nord del País Valencià.

Els alcaldables populars de Benicarló i Vinaròs en l’acte central de campanya

Llegim a La Plana al Dia una crònica del míting principal del PP en les nostres comarques, on van acudir els candidats de Vinaròs i Benicarló, Juan Bautista Juan i Marcelino Domingo, junt a nombrosos càrrecs i membres de la direcció del partit, inclosos Francisco Camps i Carlos Fabra, entre d’altres.

Ambdòs candidats van assenyalar i repassar les intervencions que han vingut des de Generalitat i Diputació en aquesta legislatura que ja fineix, i van apuntar alguns dels punts del seu programa. Camps els va respondre tot assegurant que amb el PP al Consell i a les alcaldies, els dos municipis tindran el seu suport i les seues inversions.

Entre aquestes inversions, l’alcaldable benicarlando hi reclamava l’Escola Oficial d’Idiomes, un Taller d’Ocupació, la Llum de les Imatges i un nou col·legi, mentre que el seu homòleg vinarossenc hi tenia a la llista també una nova escola, l’ampliació de l’IES Vilaplana, l’Auditori, la parada d’autobusos i el segon centre de salut.

Més notícies del PP

Agrupem en un comentari dues notícies aparegudes a El Periòdic. D’una banda, a Morella, el candidat del PP, Guillermo Sangüesa, apuntava en un acte de campanya que els votants haurien d’interpretar-se en “clau estatal“. Cal recordar que la capital dels Ports es considerada un dels feus dels socialistes.

I el cas oposat, un feu dels populars, Peníscola. Ací, la candidatura popular s’ha reunit amb APRON, l’associació de residents de la zona nord. Segons es llegeix en l’article, l’alcadable del PP ha recordat les darreres accions municipals en aquesta àrea, com el soterrament de la Sèquia Sangonera, la carretera amb Benicarló o l’actuació al Passeig del Papa Luna. Per la seua banda, els membres d’APRON també han posat sobre la taula les seues peticions: millorar el drenatge de pluvials o buscar solucions a la problemàtica dels aparcaments.

Les xifres de les eleccions i els nous mitjans telemàtics

Una altra notícia d’El Periòdic ens dóna a conèixer alguns números de les eleccions a la circumscripció castellonenca a les municipals del 22 de maig. Com a curiositat, la transmissió de les dades a les nostres comarques es farà per PDA a Alcalà de Xivert, Benicarló, Vinaròs i Morella. A la resta, els resultats i l’escrutini es comunicaran al Centre de Dades per telèfon.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: