Revista de premsa – dilluns, 16 de maig

Acte central del PSPV morellà

El cap de setmana, els socialistes de la capital dels Ports van dur a terme l’acte principal de la campanya, al Teatre Municipal de la localitat. Encapçalats per Ximo Puig, els components de la llista van donar a conèixer els quatre eixos: Més Ciutat, Més Identitat, Més Benestar i Més Treball. En aquest darrer aspecte, Puig va destacar que la taxa d’atur a Morella és deu punts inferior a la mitjana castellonenca, com llegíem a El Periòdic.

L’alcaldable socialista va qualificar el seu rival, el PP “de no tindre cap projecte per a la ciutat“, a la vegada que anaven recordant els projectes que s’han dut a terme en les dues dècades que el PSPV governa Morella. Finalment, a l’endemà es va celebrar una marxa entre l’Hotel del Cardenal Ram i la Fàbrica Giner, en protesta per què aquestes dues infraestructures, que depenen d’administracions sota signe popular, hi romanen tancades. Segons l’article d’El Periòdic, hi donarien feina a una trentena de persones.

 El PSPV es retira a La Salzadella, acollint-se a JPS

A una setmana dels comicis, els socialistes retiren la seua candidatura al considerar que el programa de Junts per Salzadella recull les seues demandes. Vegem en un extens article a 3×4.info les explicacions del responsable d’Acció Electoral del PSPV, Ernesto Blanch, per donar suport a la candidatura municipalista d’Abelardo Ripoll: “les propostes programàtiques són molt similars i vetllen per aplicar polítiques progressistes”.

3×4.info estrena secció electoral

Els mitjans de comunicació de les nostres comarques es preparen per al darrer allau d’informació electoral que se’ls ve a sobre, en aquesta última setmana de cursa electoral. En aquest sentit, 3×4.info ha habilitat un nou apartat en el qual s’arrepleguen totes les informacions relacionades amb aquesta temàtica,

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: