Programes 2011: Vinaròs

Com ja sabem, a Vinaròs han s’han presentat fins a sis candidatures, en un panorama força semblant al de l’any 2007. De fet, els quatre partits que van traure representació fa quatre anys repeteixen candidat: Jordi Romeu pel PSPV, Javier Balada pel PVI, Juan Bautista Juan pel PP i Domènec Fontanet pel Bloc. A banda, també es presenten dues propostes d’esquerres: Esquerra Unida, amb Manuel Vilalta com cap de cartell, i la coalició Esquerra-Verds, amb Lluis Batalla com cap de llista.

Dit això, fem una ullada de com s’estan presentant els diferents programes dels partits i coalicions a la Xarxa. Com vam fer en l’anàlisi de les llistes als pobles, les farem segons indique el document oficial de les candidatures, al Butlletí Oficial.

1. Partit Popular:  El tenen penjat al seu web, en una secció al menú lateral, es tracta d’un document que consta de fins 150 punts.

2. Esquerra Unida: No ho hem trobat en digital, atès que no disposen ni de web ni de presència a xarxes socials. En tot cas, parts del programa s’han publicat en diferents mitjans de comunicació comarcals.

3. Partit Socialista del País Valencià: També el tenen penjat al seu web, en aquest cas a la mateixa portada. Ara bé, per veure’l cal descarregar-se el Pdf, enlloc de llegir-lo directament.

4. Bloc Nacionalista Valencià: A mig camí entre els dos anteriors, els valencianistes no tenen el programa pujat al seu web (almenys, no l’hem trobat), però sí a la seua pàgina a Facebook, repartit entre retalls de premsa i una sèrie de vídeos pujats a Youtube.

5. Esquerra – Els Verds: al web d’Esquerra hi ha les propostes en matèria de Joventut, Cultura i Medi Ambient, així com d’Acció Social i els Horts Urbans. Tanmateix, a la pàgina de Facebook de la coalició es van penjant els retalls de premsa amb parts del programa.

6. Partit de Vinaròs Independent: Si fa no fa, com el Bloc i Esquerra Verds. El programa sencer no l’hem trobat  a la seua pàgina web, però sí les seues propostes repartides per vídeos i retalls de premsa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: