Revista de premsa – dimarts, 17 de maig

Acte del PP a la Pobla de Benifassà

La candidatura popular, encapçalada per Víctor Gargallo, ha celebrat el seu acte principal de campanya, amb la presència dels càrrecs provincials Carlos Fabra i Javier Moliner. Allí, Gargallo ha exposat part del seu programa, que passa per optar a programes d’ocupació, impulsar el turisme, dotar d’enllumenat l’esglèsia. També a construir depuradores a les pedanies i un dispensari mèdic, així com millorar les carreteres principals que travessen la Tinença.

També hi ha participat la candidat del PP a El Ballestar, com a Entitat Local Menor. Ací, la candidata Maria Antonia Sales ha incidit en la depuradora, millorar els accessos al poble i ubicar la seu del Parc Natural, entre d’altres. Ho llegíem tot a La Plana al Dia.

I resposta de Junts per la Tinença.

A les poques hores, l’altra candidatura que concòrre a les municipals, Junts per la Tinença, ha publicat un comunicat en el qual hi critica especialment la intervenció de Carlos Fabra. Així, s’assenyala que “el centre de salut del qua ara en parla Fabra és un solar que duu així massa mesos, les depuradores són a cel obert amb el consegüent problema sanitari i la comarca es troba totalment sumida en l’abandonament quant a senyalització de recursos turístics, depuradores, abastiment d’aigua, telecomunicacions i carreteres”.

També critiquen les paraules del representant del PP a l’apuntar, segons el comunicat, que “arribaran els diners si guanya el PP, i si no, doncs no”.

 Castell de Cabres i la Torre d’en Besora, cara i creu de la participació al 2007.

El diari ADN ha recordat els percentatges de la participació als comicis municipals del 2007, contraposant els pobles més i menys votadors. Són viles amb poca població, per la qual cosa és més probable obtindre percentatges gairebé totals. Tot i això, l’únic indret on es va aplegar al 100% va ser a Castell de Cabres, el municipi menys poblat del País Valencià, amb tan sols 16 persones cridades a les urnes ara fa quatre anys. Li seguien Cervera amb 96,39%, La Salzadella amb 95,36% i Santa Magdalena amb 94,53%.

Pel cantó contrari ens trobem el cas de la Torre d’en Besora, que amb un escàs 55,55% de mobilització, va ser el municipi amb major abstenció de les nostres comarques i segon de València.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: