Revista de premsa – dimecres, 18 de maig

El Mundo tracta les eleccions a Vallibona

El periòdic dedica un complet article a com es presenten els comicis municipals a aquest xicotet poble dels Ports. Signat per Emili Fonollosa, tracta de com es presenten fins tres candidatures, PSPV, PP i Esquerra, per a ocupar només tres regidories, dos menys que les que tenia al 2007.

El text també parla de l’envelliment que passa la localitat, on de fet, alguns candidats no hi resideixen a la vila, així com la temor de fons a retornar a ser pedania morellana, si segueix el despoblament. Podeu llegir l’article ací.

El programa del PSPV a Cinctorres

Llegim a El Periòdic els grans eixos del programa electoral dels socialistes a aquesta localitat dels Ports, on han governat les darreres legislatures. Com apunta l’article, se seguiran quatre vies. Una d’elles és l’emprenedorisme, amb el nou polígon indústrial, per tal de què els i les joves puguen treballar a la població.

La candidatura encapçalada per Antonio Ripollés també aposta, entre d’altres, per la trasparència, l’estalvi energètic, l’obertura d’un centre residencial, ajudes als llibres de text o la sostenibilitat mediambiental.

Tres en un per al Bloc

Les tres candidatures valencianistes amb representació durant la legislatura que ja acaba, juntes en una sola notícia. Ho podem escoltar al web de Radio Nueva, que ha penjat talls de veu seguits dels candidats a Benicarló, Ricardo Mascarell, a Peníscola, Vicent Castell i a Vinaròs, Domènec Fontanet. En el total del tall, d’uns tres minuts, els tres alcaldables fan una repassada dels punts bàsics del seu programa.

Junts per Albocàsser demana un cara a cara

En aquest temps audiovisual, els debats entre els candidats són ja un element clàssic de les campanyes. No només a altes esferes, com autonòmics o de grans capitals, sinó també a ciutats mitjanes. En aquest sentit i a les nostres terres, es pot prendre com exemple els diferents debats entre els candidats de Benicarló i de Vinaròs a diversos mitjans de comunicació.

I qui també ha demanat tindre el seu debat electoral ha estat Junts per Albocàsser, per mitjà del seu represetant Joan Fermosell, en un comunicat que llegim a 3×4.info. El candidat de JPS li demana al del Partit Popular, Alfredo Querol, un cara a cara per “confrontar i debatre públicament els programes de govern d’ambdues candidatures per als propers quatre anys“.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: