El matí electoral pel Facebook

Estem seguint, fins a les 14 hores, com els perfils dels partits polítics de les nostres comarques estan donant informació a través de les xarxes socials, en aquest cas Facebook. Podem veure com de prop de la trentena de perfils oberts, tan sols tres hi estan participant d’aquest matí: els Bloc de Vinaròs i Benicarló i el PSPV de Morella, qui ja avança un 42% de participació a les 13 hores.

13:30 Bloc Benicarló enllaça a Compromís denuncia a un interventor del PP al que acusa de esconder las papeletas de la coalición -.

13:30 PSPV Morella “PARTICIPACIÓ A LES 13H A MORELLA DEL 42%. JORNADA ELECTORAL EN DIRECTE EN WWW.PSPVMORELLA.NET”

12:00 Bloquet Vinaròs “Avui és el dia en què les coses poden començar a canviar, en què recuperem la dignitat de ser vinarossencs, en el qual farem sentir la nostra veu a l’Ajuntament.
Avui és el dia. Vota BLOC PER VINARÒS.
(Domènec Fontanet)”

12:00 Bloquet Vinaròs “Hui podem canviar moltes coses…començar un nou camí per a la democràcia valenciana, donar exemple a l’Estat , superar del desPPrestigi de la nostra Generalitat… recuperant la dignitat que ens han furtat…l obrir els ulls i despertar….i ajudar a la gent estimada a despertar….hui es el nostre dia,….tenim un Compromís.
(Enric Morera)”

12:00 Bloquet Vinaròs “Cal verificar que els nostres familiars i amics van a votar. El migdia és un bon moment per fer unes telefonades necessàries. Som milers de persones i podem apuntalar milers de vots en estes hores. Endavant
(Enric Morera)”

10:00 PSPV Morella “Avui és un dia de festa i de democràcia, a votar! Gràcies a tots/es els que esteu en les meses electorals. EM11 directe www.pspvmorella.net”

10: 0o Bloc Benicarló “Som el partit dels valencians que es vesteixen pels peus, no per la cara (E.Morera)”

08:00 Bloc Benicarló: “ELVOT NO SERÀ SECRET DEMÀ: El PP ha fet uns sobres autonòmics diferents ( el nom… en valencià no està en negreta) per tal de comprobar qui els vota i qui no. Aumenta en control social del PP, encara més, en els nostres pobles.”

08:00 Bloc Benicarló enllaça a Oficina del Censo Electoral / Elecciones municipales y autonómicas de 22 de mayo de 2011

01:00 PSPV Morella “LA JORNADA ELECTORAL EN DIRECTE EN WWW.PSPVMORELLA.NET http://wp.me/p3Ms3-Tw”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: